Amerikaanse powerzangeres naar Ziggo Dome

Voor de vele fans is het fijn te weten dat Beth Hart weer naar Nederland komt. Op zaterdag 12 mei geeft de Amerikaanse powerzangeres en songwriter een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Wereldwijd speelt de uit Californië afkomstige Beth Hart louter voor volle zalen waarbij ze keer op keer bewijst een waar podiumbeest te zijn.

Ook in ons land heeft Beth Hart door de jaren heen een omvangrijke en trouwe fanbase opgebouwd en gelukkig is ze hier ook met enige regelmaat te bewonderen. Na het memorabele concert in poptempel Paradiso – vastgelegd op het album ‘Live At Paradiso’ (2005) – volgen vele uitverkochte concerten in o.a. Doornroosje, 013 en de Heineken Music Hall. Vorig jaar stond de veelzijdige Hart nog op het hoofdpodium van Bospop en een paar maanden later weet ze het publiek in hogere sferen te brengen met een intiem solo-concert in de Nijmeegse Stevenskerk.

Joe Bonamassa

De laatste jaren lijkt Beth Hart zich in een uiterst creatieve periode te bevinden want naast haar vele shows en overweldigende live-reputatie brengt ze in rap tempo een aantal geweldige albums uit waarmee ze internationale erkenning oogst. Zo verscheen in 2013 het met Joe Bonamassa opgenomen ‘Seesaw’, gevolgd door het openhartige ‘Better Than Home’ (2015) en het vorig jaar met een ‘European Blues Award’ voor beste album bekroonde ‘Fire On The Floor’ uit 2016.

Website Beth Hart

error: Content is protected !!