Amerikaanse powerzangeres naar Nijmeegse Stevenskerk

Op donderdag 26 oktober keert de Amerikaanse zangeres en songwriter Beth Hart terug naar ons land voor een intiem solo-concert in de Nijmeegse Stevenskerk. Gelukkig doet de uit Californië afkomstige powerzangeres ons land wel vaker aan. Zo stond ze onlangs nog op Bospop en vorig jaar in een stijf uitverkochte Heineken Music Hall. Het zal de fans dan ook deugd doen dat Beth Hart dit jaar weer naar Nederland komt.

Inmiddels speelt Beth Hart wereldwijd louter voor volle zalen waarbij ze keer op keer bewijst een waar podiumbeest te zijn. Zeker ook in ons land heeft ze een omvangrijke en trouwe fanbase opgebouwd. Hart was ook al twee keer eerder in Nijmegen te bewonderen met een uitverkocht show in Doornroosje en de Stadsschouwburg. Een eerdere memorabele show in Amsterdam resulteerde in het live-album ‘Live At Paradiso’.

Joe Bonamassa

De laatste jaren lijkt Beth Hart zich in een uiterst creatieve periode te bevinden want naast haar vele shows en overweldigende live-reputatie brengt ze met enige regelmaat geweldige albums uit waarmee ze internationale erkenning oogst. Zo verscheen in 2013 het met Joe Bonamassa opgenomen ‘Seesaw’, gevolgd door het openhartige ‘Better Than Home’ (2015) en het vorig jaar met een ‘European Blues Award’ voor beste album bekroonde ‘Fire On The Floor’.

Website Beth Hart

error: Content is protected !!