Bevrijdingsfestival Drenthe presenteert indrukwekkende line-up

Bevrijdingsfestival Drenthe zal 5 mei 2018 wederom plaats gaan vinden aan de Baggelhuizerplas te Assen. De Baggelhuizerplas is een plas en recreatiegebied met stranden, grasvelden en bossen, gelegen ten noorden van Witten en ten zuidwesten van de Drentse hoofdstad Assen. Dit jaar komt de organisatie wederom met een gevarieerd programma met diverse podia. Met dance, Pop, Rock, acts en vermaak voor de kids opent dit festival de deuren voor iedereen.

Main Stage

Main Stage staat garant voor kwaliteit en diversiteit. Reeds gevestigde bands en aankomend talent staan op het grote podium met o.a. Jett Rebel, Lucas Hamming, Tricklebolt, Ronnie Flex & Deuxperience, Navarone en Mooi Wark.

   

Sena Performers Stage

Ook in 2018 is de SENA Performers Stage weer het podium voor aanstormend talent. De bands op de SENA Performers Stage vullen de pauzes van het hoofdpodium en zorgen ervoor dat je je geen minuut hoeft te vervelen. Boyz in The Woods, Pendants, The Hazzah en Leif de Leeuw Band zullen hier de kunsten mogen vertonen al zijn wij van mening dat Leif de Leeuw band de status van talent toch wel is ontgroeid en een groot podium verdient,…. maar dat terzijde.

Diversiteit

Buiten de muzikale invulling is er genoeg ruimte voor overig vermaak. Diverse acts en workshops, ‘The Magical Experience’ en het ‘Kids en Puberplein’ bieden genoeg vermaak en vertier. Al met al biedt het bevrijdingsfestival Drenthe en mooi en gevarieerd programma.

Website en programma bevrijdingsfestival Drenthe

Tekst en foto’s: || Rijno Boon

 

error: Content is protected !!