Engelse (blues)rock band The Brew op herhaling in Luxor Live

The Brew Op donderdag 16 oktober staat de uit Grimsby, Engeland afkomstige (blues)rock band The Brew wederom op het podium van Luxor Live. Het is geenszins verwonderlijk dat het Arnhemse poppodium deze geweldige band opnieuw uitgenodigd heeft. Begin dit jaar gaf The Brew hier namelijk al een gedenkwaardige rock-show en maakte daarmee de live-reputatie met een overweldigend en dynamisch optreden meer dan waar.

Het power-trio The Brew bestaat naast de briljante gitarist en frontman Jason Barwick uit de ervaren bassist Tim Smith en de weergaloze drummer Kurtis Smith, ook wel ‘The Bruce Lee of the Drum Kit’ genoemd. Hoewel sprake is van een geheel eigen sound doet de stevige en vette muziek van The Brew denken aan bands als Led Zeppelin, Uriah Heep, Wolfmother, Kula Shaker en The Black Keys.

Mindblowing

Het eerdere optreden van The Brew in Luxor Live was met recht mindblowing te noemen. Een ieder die bij deze geweldige live-show aanwezig was zal dit volledig beamen. Deze band weet de sterke songs stuk voor stuk een ongekende power en energie mee te geven. Gelukkig en geheel terecht gaat The Brew op 16 oktober in Luxor Live op herhaling. Een mooie gelegenheid deze fantastische live-band alsnog aan het werk te gaan zien. Een absolute aanrader!

Website The Brew

Review The Brew in Luxor Live (maart 2014)

error: Content is protected !!