Nederlandse pop-punk band naar Amsterdam

Op donderdag 21 december geeft de uit Eindhoven afkomstige pop-punk band Call It Off een concert in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Sinds de release in 2013 van de eerste single Do It All Again hebben deze fakkeldragers van de Nederlandse pop-punk een momentum gecreëerd dat onbreekbaar lijkt te zijn. De afgelopen jaren tourde de band door Europa en China, kregen airplay op zowel nationale – als internationale radio, en verzamelden meer dan een miljoen streams op Youtube en Spotify.

Na het stormachtige debuut in 2013 tekende uit het Maurice Bolier (zang), Adrian DeLange (gitaar/zang), Lesley Klaverdijk (bas) en Sergei Christian (drums) bestaande Call It Off een contract met Sony Music Entertainment en verscheen de single Abandoned, ondersteund met de bands eerste Nederlandse headline tour. In januari van dit jaar bracht de band het succesvolle album ‘Abandoned’ uit met naast het titelnummer onder meer de singles Scream Your Heart Out en Witness.

Het is duidelijk dat de band zich het laatste jaar goed ontwikkeld heeft. Inmiddels is Call It Off dan ook een graag geziene gast op menig festival en op televisie en radio. Met tomeloze energie en dito ambitie gaan de jongens nu voor wereldwijd succes!

Website Call It Off

 

error: Content is protected !!