Drivin ‘N’ Cryin’ naar Metropool Saxion in Enschede

Op donderdag 17 oktober speelt de uit Atlanta, Georgia (USA) afkomstige rock formatie Drivin ‘N’ Cryin’ in de Saxion Zaal in Enschede. Onder aanvoering van frontman Kevn Kinney zoekt deze, op voornamelijk southern rock gestoelde band, de grenzen op van het muzikale spectrum tussen country en grunge en van stevige rock tot eigenzinnige folk. En dat alles met een eigen sound en vooral het kenmerkende stemgeluid van Kinney.

Drivin ‘N’ Cryin gaf hun eerste optredens al in 1985 en brak enkele jaren later door in Nederland met de single Let’s go Dancing van het succesvolle album Fly me Courageous. Vanaf die tijd zijn ze met regelmaat in Nederland te zien en hebben hier een vaste schare fans, waaronder Tim Knol, die persoonlijk bevriend is met Kinney. In Enschede zullen we zeker ook Knol’s song Clean Up te horen krijgen, die Drivin ‘N’ Cryin op hun 4-delige EP serie Songs hebben gecovered.

Afgelopen Juni heeft de band hun laatste CD Live The Love Beautiful uitgebracht en hieraan een tour gekoppeld. Met vijf optredens in Nederland wordt het Europese deel van deze tour afgesloten. Voor liefhebbers van recht voor z’n raap rockmuziek: er zijn nog tickets!

Tickets Metropool

error: Content is protected !!