Zangeres en multi-instrumentalist naar Utrecht

Op 27 & 28 december geeft de Nederlandse singer-songwriter en multi-instrumentalist Eefje de Visser een concert in het Utrechtse poppodium EKKO. Na overtuigende optredens, een theatertour en de eerder uitgebrachte en met lovende kritieken overladen albums ‘De Koek’, ‘Het Is’ en ‘Nachtlicht’ heeft De Visser in de afgelopen jaren een trouw publiek opgebouwd in Nederland en België.

Na twee eerdere succesvolle albums leverde Eefje de Visser vorig jaar met ‘Nachtlicht’ een een prachtige plaat af waarop ze als zangeres en multi-instrumentalist een nieuwe invulling geeft aan haar melancholische popliedjes. Zo liet popmagazine OOR optekenen: “Op het schitterende ‘Nachtlicht’ laat ze horen niet bang te zijn een nieuwe weg in te slaan zonder daarbij haar eigenheid te verliezen”. En de Volkskrant bij monde van Gijsbert Kamer: “Nachtlicht is een wonderschoon, modern popalbum.”

Hoewel Eefje de Visser nog altijd eigenzinnig en dromerig klinkt is de muziek dansbaarder dan ooit. Bij dit komende optreden in Doornroosje krijgt het publiek liedjes uit haar hele repertoire voorgeschoteld die in de sfeer van ‘Nachtlicht’ blijven en zo een ode aan de nacht brengen. Voor het podiumbeeld werkte ze samen met de Londense videomaker/ontwerper Maxmana, verantwoordelijk voor de video van Scheef en winnaar van de Grand Prix Dutch Animation 2015.

Foto’s Eefje de Visser: Rijno Boon Photography

Website Eefje de Visser

error: Content is protected !!