Kids ‘n’ Billies in Goffert Openluchttheater

Op 17 juni vindt in het Goffert Openluchttheater in Nijmegen weer het naar eigen zeggen ‘Rock ‘n rollste festival voor de hele familie’ plaats.  Naast het nodige vertier voor kinderen weet dit festival al jaren een even verrassend als boeiend muzikaal programma neer te zetten. Dit jaar bestaat de line-up uit onder meer Goddamn Gallows (USA), Adam Lopez & His Rhythm Review (USA), The Deaf (NL), The Ditchrunners (USA), Doghouse Rose (CAN), Daddy Long Legs (NL), Sir Bald Diddley & His Ripcurls (GB), Dead Elvis & His One Man Grave (NL) en het Braziliaanse Them Old Crap.

Festival Kids 'n' Billies

Bij de spectaculaire optredens van The Goddamn Gallows is altijd sprake van een besmettelijke en spontane uitbarsting van onvoorspelbaarheid. Deze band brengt een mix van country, folk, bluegrass, psychobilly, punk, gypsy en americana die zij zelf het liefst betitelen als ‘Punkrock mixed with metal and bluegrass, with a touch of satan´.

Adam Lopez & His Rhythm Review

Met zijn skills op gitaar is Adam Lopez in de Verenigde Staten een veelgevraagd studio-muzikant en podiumartiest. Zo werkte hij in het verleden nauw samen met artiesten als Dale Watson en Dave Gonzales die zijn meesterschap en unieke geluid wel wisten te waarderen. Het feit dat Lopez – gesteund door zijn Rhythm Review – uiteenlopende rootsgenres met elkaar verweeft maakt zijn shows tot een muzikale rondreis door de geschiedenis van de Amerikaanse rootsmuziek.

Voor meer info en het gehele programma verwijzen wij naar de website van Kids ‘n’ Billies en de website van Doornroosje

error: Content is protected !!