Festival Mundial 2018 komt met nieuwe namen

Met Konono No.1 & Aero Manyelo, het opzwepende Nubiyan Twist, het swingende The Mauskovic Dance Band en afro-funk icoon Ebo Taylor komt Festival Mundial met een aantal nieuwe namen. De 31e editie van Festival Mundial vindt plaats op 23 & 24 juni in de Tilburgse Spoorzone.

De muziek van de 82-jarige Ghanese afro-funk veteraan Ebo Taylor is een fraaie mix van funky ritmes en een jazzy sound. De uit Congo afkomstige en Grammy-winnende supergroep Konono No.1 is een lieveling van westerse indierock- en elektronische muziekfans. 


Het Britse muziekcollectief Nubiyan Twist weet een mix van jazz, hip hop, afro-beat, latin, soul, reggae en dance te bundelen in een uniek en aanstekelijk geluid en The Mauskovic Dance Band (geesteskind van de in Amsterdam gevestigde producent en multi-instrumentalist Nicola Mauskovic) combineert Cumbia, Afro-Carribean ritmes en Space Disco tot een hypnotische groove.

Eerder bevestigde namen voor Festival Mundial 2018 zijn onder meer Orlando Julius & The Heliocentrics, Sean Koch, Secret Rendezvous, The Cool Quest, Amartey, España Circo Este en Funkanizers. Op 23 & 24 juni vormt de Tilburgse Spoorzone weer hét speelterrein om nieuwe artiesten te ontdekken, heerlijk te eten bij de talloze foodtrucks, ultiem te chillen en te dansen tot de zon ondergaat (en daarna). Daarnaast worden bezoekers verrast door kunst, lezingen, dans en nog veel meer!

Terugblik Festival Mundial 2017

Website Mundial

 

error: Content is protected !!