Boeiende line-up op ‘enige echte Hoeksche Waardse zomerfestival’

Op zaterdag 19 & zondag 20 augustus vindt in de Hoeksche Waardse op Zuid-Beijerland festival Terug Naar Tiengemeten plaats. Voor deze editie heeft het festival een boeiende en veelzijdige line-up van nationale – en internationale bands en artiesten weten neer te zetten met onder andere Lance Canales, Mariachi Reloaded, The Kik, Darlyn, Michelle David & The Gospel Sessions, The Dawn Brothers, Baptiste W. Harmon en vele anderen.

Met de formule ‘muziek van vandaag voor de (groot)ouders van nu’ biedt het als het enige echte Hoeksche Waardse zomerfestival te boek staande ‘Terug Naar Tiengemeten’ een internationale line-up van hedendaagse artiesten in plaats van vedetten van weleer en richt het zich niet op jongeren tot 30 jaar maar juist op 40+ en ouder.

Lance Canales

Een grote en opvallende internationale naam in de line-up is die van de Amerikaans-Mexicaanse singer-songwriter Lance Canales die in 2015 met ‘The Blessing And The Curse’ een bijzonder fraai en spannend album uitbracht op Music Road Records, het in Austin, Texas gevestigde label van de onlangs overleden singer-songwriter Jimmy LaFave. Eerder dit jaar maakte Canales in ons land nog grote indruk met een aantal bijzondere optredens. Voorafgaand aan één van deze optredens spraken wij uitvoerig met hem hetgeen resulteerde in een eerder door ons gepubliceerd interview

Opvallende namen van eigen bodem op de komende editie van festival Terug Naar Tiengemeten zijn onder meer Michelle David & The Gospel Sessions, The Kik en The Tibbs. De regio zelf wordt dit jaar vertegenwoordigt door Chasin’ Blues en het koor Pop-Up.

Website festivalTerug Naar Tiengemeten’

Review Lance Canales in muziekcafé Trianon in Nijmegen

error: Content is protected !!