Festival The Brave nodigt uit voor een ‘fijnproeverij’

Op zaterdag 25 augustus vindt aan de rand van Amsterdam het ééndaagse Festival The Brave plaats. Wederom op locatie – de Fruittuin van West – en met de vertrouwde mix van singer-songwriters, indie en folkmuziek uit binnen- en buitenland. Geen dj’s, geen zware bassen die je maag doen trillen, geen oorverdovend drumwerk; de oordoppen kunnen thuis in de la blijven liggen. Verder zijn er twee extra podia, wat het totaal op vier brengt! In The Cherry Gardens zullen semi-versterkte optredens plaats vinden. Siddhartha is de plek voor volledig akoestische sessies.

Deze Amsterdamse boomgaard heeft een eigen overdekt restaurant en binnenplaats, gebouwd IN een heuvel. Ook de mainstage bevind zich IN (!) een heuvel (semi ondergronds dus maar toch in de open lucht). Daarnaast heeft het terrein tientallen hectaren fruitbomen, een podium tussen de kersenbomen en een volledig biologische horeca inrichting. Zelfs de kippen die op het terrein rondlopen krijgen geen antibiotica in hun voeding!. De kampvuur sessies worden dit jaar nog grootser, langer, gezelliger… Kom gewoon maar kijken, op 25 augustus 2018! 

De line-up voor Festival The Brave 2018 bestaat onder andere uit Seafret, Axel Flóvent, Nathan Ball, Folk Road Show, Callum Spencer, Richard Cejer, Gayle Skidmore, Dina Suer, John-Lewis Cabot en Dutch Cassidy.

Verslag van Festival The Brave 2017

Website Festival The Brave

error: Content is protected !!