Festyland 2018 sluit het festivalseizoen met gevarieerde line-up

Tijdens FestyLand wordt op 12 en 13 oktober 2018 het goed gevulde festivalseizoen afgesloten met een geweldige finish met pop, rock, dance en absurditeiten. Ook dit jaar staat Festyland weer garant voor diversiteit, hilariteit en een alom sfeervolle line-up.

Navarone || Photo:© Rijno Boon

Het enorme terrein in Volkel/Uden zal ook dit jaar weer omgetoverd worden tot een waar festivalpark waar jong en oud zich weer thuis kan voelen, Het streven is dus ook; een goede totaal sfeer voor iedereen. De line-up is er één die een breed publiek zal aanspreken met muzikale acts in de gehele breedte; het beste uit de hitlijsten, dance dj’s, pop acts, rock bands en veel meer. Op het megatentenkamp van het festivalterrein zijn theater, live artiesten en shows naast en door elkaar te vinden.

The Wetnecks || Photo: © Rijno Boon

Optreden van o.a.: Miss Montreal, Navarone, Kraantje Pappie, The Wetnecks, Dawn Brothers, Martijn Fischer, Nona, Lucas & Steve, Jebroer, Nielson & band, Moksy, Bizzey, Josylvio, BZB, Frequencerz, Leafs, Brooks, Young Felix, Johnny 500, The Boy Next Door, Puinhoop Kollectiv, Wannabeastar, Trafassi, Zanger Kafke en Daisy

Website Festyland

 

error: Content is protected !!