(Aktie gesloten)Free Ticket-actie Wovenhand in Patronaat, Haarlem

Winnaars Paula Keessen en Peter Neijenhoff.

Liefhebbers van Amerikaanse rootsrock opgelet! Op donderdag 25 mei staat Wovenhand, de band van David Eugene Edwards, op het podium van het Patronaat in Haarlem. Dat betekent een avond duistere en intensieve alt-folk van één van de meest interessante bands uit de Amerikaanse muziekscene. Wil jij dit ongetwijfeld gedenkwaardige optreden bijwonen? LiveStreamMagazine geeft i.s.m. het Patronaat 2 x 2 Free Tickets weg.

Inmiddels zijn er tien albums verschenen van Wovenhand. Tien albums, waarbij het geluid van de band geleidelijk aan steeds wat donkerder en zwaarder werd. Overheerste in het begin nog de folkrock, op de latere albums verschuift de muziek naar hardrock en soms zelfs heavy metal, zoals in april 2015 ook bleek tijdens een optreden in het Nijmeegse poppodium Doornroosje

De constante factor in deze ontwikkeling van 15 jaar is de charismatische voorman David Eugene Edwards (DEE). Wees voorbereid op een fascinerende podiumpresentatie, veel tekstuele verwijzingen van DEE naar zijn inspiratiebron: de Bijbel. En een geluidsvolume dat ongetwijfeld op ‘aangenaam hard’ staat afgesteld.

Voor de komende show op donderdag 25 mei – inderdaad Hemelvaartsdag – geven wij i.s.m. het Patronaat 2 x 2 Free Tickets weg. Doe mee en win. Stuur een email naar info@livestreammagazine.nl en geef antwoord op onderstaande vraag:

  • Noem de naam van de band waarin David Eugene Edwards speelde, voordat hij zich volledig op Wovenhand stortte?

Zet duidelijk je naam en achternaam in de mail met als onderwerp Free Tickets Wovenhand en stuur deze voor 24 mei a.s. naar info@livestreammagazine.nl

Winnaars worden per email op de hoogte gebracht.

Website Wovenhand

error: Content is protected !!