George Ezra komt naar Ahoy voor grootste Nederlandse show ooit

De Engelse singer-songwriter George Ezra geeft op maandag 13 mei a.s. zijn grootste Nederlandse show tot nu toe in Rotterdam Ahoy. Het is een goed jaar voor George Ezra, die in 2014 doorbrak met de hitsingle ‘Budapest’, afkomstig van zijn debuutalbum Wanted on Voyage.

Afgelopen voorjaar bracht hij het album Staying At Tamara’s uit, met daarop de hitsingles ‘Don’t Matter Now’ en ‘Paradise’. Zomer 2018 groeide de track ’Shotgun’ uit tot een zomerhit en topte twee weken lang de hitlijsten. Ook het album Staying At Tamara’s haalde het tot de top tien van de albumlijst.

George Ezra heeft in 2018 drie keer in Nederland opgetreden. Het concert in Paradiso dat hij gaf op 10 april was binnen één uur uitverkocht. Als afsluiting van de zomer gaf de jonge Engelsman een uitermate succesvol optreden op het festival Tuckerville in Enschede en ook zijn optreden in AFAS Live op 30 oktober was uitverkocht. En dan staat binnenkort zijn grootste Nederlandse show tot nu toe op de agenda; 13 mei in Rotterdam Ahoy, gevolgd door Pinkpop op zaterdag 8 juni.


Inmiddels heeft George Ezra zijn succesvolle UK tour net afgerond en is zijn single ‘Pretty Shining People’ onlangs uitgebracht met zeer ludieke videoclip. George over de video: “I’ve come to a record label, with the hope of being signed, but the label is staffed by KIDS! It was a beautiful shoot to be on, the kids were amazing.” De single staat inmiddels op de playlist van QMusic, 3FM en Radio2 en is binnengekomen in de tipparade van de Top40.

Website George Ezra  ||  LIEV Promotie en Productie

error: Content is protected !!