Festival maakt eerste namen bekend

Nu het festivalseizoen 2018 officieus van start is gegaan maakt ook het Achterhoekse Huntenpop de eerste namen bekend. Meest in ’t oog springende namen zijn die van Wende Snijders, K’s Choice, My Baby en Di-rect. Andere reeds geboekte namen zijn The Charm The Fury, Toploader en Wulf. Festival Huntenpop in het Dru Park in Ulft vindt dit jaar plaats op 10 & 11 augustus.

Direct || Photo: © Rijno Boon

Wende || Photo: © Rijno Boon

In de afgelopen jaren heeft zangeres en singer-songwriter Wende Snijders zich ontwikkelt tot één van de meest veelzijdige performers van Nederland. Een verrassende veelzijdigheid die niet alleen tot uiting komt in haar Engels-, Frans- en Nederlandstalig repertoire maar ook in het aangaan van bijzondere muzikale samenwerkingsverbanden. Zo trok ze voor haar album ‘Last Resistance’ naar Berlijn waar ze samenwerkte met een aantal grootheden uit de elektronische undergroundscene.

My Baby

Het Nederlands-Nieuw-Zeelandse psychedelische powertrio My Baby stond al eerder op Huntenpop en keert dit jaar terug naar Ulft. De fans die deze uit Cato van Dijck (zang, gitaar), Joost van Dijck (drums) en Daniel ‘Dafreez’ Johnston (gitaar) bestaande formatie eerder aan het werk hebben gezien weten dat hun shows vaak uitmonden in een bezwerende happening.

My Baby || Photo: © Rijno Boon

Met name tijdens live-shows weet My Baby het publiek op te zwepen met hun opzwepende en broeierige  mix van swamp-voodoo-blues, soul, funk, gospel, rock & roll en hypnotiserende trance. Als festival haal je met dit dynamische trio dan ook een zekerheidje in huis.

De komende maanden maakt de organisatie meer namen bekend. Voor info, nieuws, programma en ticketverkoop verwijzen wij naar de website van Huntenpop

Website Huntenpop

error: Content is protected !!