Festival in Achterhoek is er klaar voor

Binnenkort vindt in de Achterhoek de alweer 29e editie van Huntenpop plaats met publiekstrekkers als Wende Snijders, My Baby, Vandenberg’s Moonkings, Racoon en K’s Choice en verder opvallende namen als Laurence Jones, Di-rect, Wulf, Lil Kleine en Rilan & The Bombardiers. Festival Huntenpop vindt dit jaar plaats op 10 & 11 augustus in het vertrouwde DRU Park in Ulft.

Wende || Photo: © Rijno Boon

In de afgelopen jaren heeft zangeres en singer-songwriter Wende Snijders zich ontwikkelt tot één van de meest veelzijdige performers van Nederland. Een verrassende veelzijdigheid die niet alleen tot uiting komt in haar Engels-, Frans- en Nederlandstalig repertoire maar ook in het aangaan van bijzondere muzikale samenwerkingsverbanden. Zo trok ze voor haar album ‘Last Resistance’ naar Berlijn waar ze samenwerkte met een aantal grootheden uit de elektronische undergroundscene.

My Baby

Het Nederlands-Nieuw-Zeelandse psychedelische powertrio My Baby stond al eerder op Huntenpop en keert dit jaar terug naar Ulft. De fans die deze uit Cato van Dijck (zang, gitaar), Joost van Dijck (drums) en Daniel ‘Dafreez’ Johnston (gitaar) bestaande formatie eerder aan het werk hebben gezien weten dat hun shows vaak uitmonden in een bezwerende happening.

My Baby || Photo: © Rijno Boon

Met name tijdens live-shows weet My Baby het publiek op te zwepen met hun opzwepende en broeierige  mix van swamp-voodoo-blues, soul, funk, gospel, rock & roll en hypnotiserende trance. Als festival haal je met dit dynamische trio dan ook een zekerheidje in huis.

Vandenberg’s Moonkings

Voor de fans is het fijn te weten dat de rockers van Vandenberg’s Moonkings ook weer hun opwachting maken. In 2014 deed de band rond Adje VandenBerg het festival ook al aan en naar verwachting komen de hardrockers ook dit jaar de tent op Huntenpop platspelen.

Met Laurence Jones is het publiek verzekerd van meer gitaargeweld. Deze pas 25-jarige Britse bluesrock gitarist en singer-songwriter won al menig award en staat onder muzikale collega’s en publiek te boek als ‘de toekomst van de blues’.

Voor meer info, nieuws, programma en ticketverkoop verwijzen wij naar de website van Huntenpop

Website Huntenpop

error: Content is protected !!