Ian Clement presenteert nieuw soloalbum See Me In Synchronicity

Ian Clement, met name bekend als frontman van de succesvolle band Wallace Vanborn, tovert met zijn diepe stem een bijzondere, intieme wereld tevoorschijn. De muziek van Ian is meeslepend, intiem en soms somber. Fans van singer-songwriters zoals Mark Lanegan, Dan Auerbach en Edward Sharpe vallen prompt voor zijn intrigerende manier van muzikale verhalen vertellen.


Na het opnemen van zijn eerste soloalbum Drawing Daggers met Peter Obbels, zag Clement zijn kans om een nieuwe verzameling nummers op te nemen onder het toezicht van de geprezen René Tinner. Deze veteraan, voornamelijk bekend van het werk dat hij voor Can verrichte, produceerde eerder voor namen als Lou Reed en George Harrison en bleek met zijn ‘less is more’ aanpak de ideale kandidaat voor Ian’s aankomende soloalbum See Me In Synchronicity. Alles (met uitzondering van de zang) werd live in één take opgenomen in de ICP studio in Brussel.
 
Vanaf het najaar verschijnen er diverse singles en tourt Ian Clement zowel als duo, als met band, waarbij hij alvast nieuw materiaal laat horen.
 
In februari 2019 verschijnt See Me In Synchronicity op Dox Records, gevolgd door een albumtour.

Tourdata:
Nov 16 Asteriks, Leeuwarden
Nov 17 Hedon, Zwolle (+ Marc O’Reilly)
Nov 24 Vera, Groningen (+ Marc O’Reilly)
 
Meer datums volgen, zie website Dox Records

error: Content is protected !!