Europese tournee brengt Kieran Goss en Annie Kinsella naar VanSlag

Kieran Goss is een van Ierland’s meest geliefde performers en heeft bijna geen introductie meer nodig. Zijn songs werden al opgenomen door Rodney Crowell, Mary Black en Ilse Delange. Goss en echtgenote Annie Kinsella presenteren tijdens een uitgebreide Europese tour hun eerste officiële duo-album Oh The Starlings. Daarbij doen ze op donderdag 31 januari ook cultuurpodium VanSlag in Borger aan.


Met liedjes, verhalen en wonderschone harmonieën transporteert het duo de luisteraar naar een andere wereld. Muziek uit het hart en een show die je zowel laat lachen als laat huilen. Romantische country-folksongs die doen denken aan James Taylor en Paul Simon. Een show die je raakt in zijn oprechte schoonheid, een show om niet te missen.
 
Kieran Goss heeft twaalf jaar niet meer in ons land opgetreden. Reden? Succes. “Ik heb in Ierland en Engeland in steeds grotere zalen opgetreden’’, zegt de kleine Ier. “Maar ook in Duitsland, Zwitserland, Amerika. Honderdzeventig tot tweehonderd concerten per jaar. Tot ik vorig jaar in Duitsland toevallig de mensen tegenkwam die mij nu weer naar Nederland gehaald hebben. Ik ben verbaasd dat men mij hier nog kent. De voorverkoop is overal opvallend goed.’’

Het optreden van Kieran Goss en Annie Kinsella begint om 20.30 uur. Meer info op VanSlag

error: Content is protected !!