Vlaamse pop-rockband naar Zwolle

In het kader van de 25th Anniversary Tour geeft de Belgische formatie K’s Choice op dinsdag 19 december een concert in poppodium Hedon in Zwolle. De Vlaamse pop-rockband die in de jaren ’90 grote hits scoorde met onder andere Not An Addict en Everything For Free viert het 25-jarige bestaan met een uitgebreide clubtour en het verzamelalbum ’25’. Naast alle bekende hits bevat deze plaat ook een gloednieuwe versie van wereldhit Not An Addict, opgenomen met Skin van Skunk Anansie.

K's Choice De formatie rond broer en zus Sarah en Gert Bettens debuteerde in 1993 met het album ‘The Great Subconscious Club’. Twee jaar later volgde met ‘Paradise in Me’ en de megahit Not An Addict de doorbraak naar het grote publiek. Daarna groeiden de Bettens uit tot grote publiekslievelingen met als klap op de vuurpijl het optreden op Pinkpop (1996). Maar ook internationaal ging het de band voor de wind. Zo tourden ze onder andere met de Indigo Girls en Alanis Morissette en werkten ze samen met Skunk Anansie-zangeres Skin.

Private Revolution

De herkenbare schorre rookstem van Sarah Bettens in combinatie met de warme tweede stem van broer Gert bleek een gouden greep. Samen met de hitgevoelige gitaarsongs en innemende performances leidde dit tot een jarenlange succesvolle carrière. Naast een aantal live – en verzamelalbums bracht K’s Choice zeven studio-albums uit met als laatste wapenfeit het vorig jaar verschenen ‘The Phantom Cowboy’. Dit tot nu toe meest ruige en rockende album bereikte de eerste plaats in de Belgische hitlijsten en de single Private Revolution schopte het tot nummer 1 hit bij Studio Brussel.

Website K’s Choice

error: Content is protected !!