Vrijdag 15 september spelen Arnhem en Nijmegen samen! 

Op vrijdag 15 september presenteren de bands Morrès en Juneville – met bandleden uit Arnhem en Nijmegen – nieuw werk in het Arnhemse poppodium Luxor Live. Morrès brengt in eigen beheer een EP uit, en Juneville komt met de single van het aankomende album onder platenlabel Kroese Records. 

Met de toetreding van drummer Thomas Calis werd het verder uit John ‘Basso’ Volman en Anco Koens bestaande en uit Arnhem afkomstige Morrès in 2016 definitief het rocktrio dat ze nu zijn. Zo werd nieuwe muziek geschreven voor de opvolger van de eerste EP en dit resulteerde in de vijf tracks tellende EP ‘A Good Day’, opgenomen in de Arnhemse Sound Vision Studio en geproduceerd door George Konings.

‘A Good Day’ is een EP met vier stevige tracks en een ballad, muziek met een overwegend vrolijke en energieke vibe. Met de release van de plaat ‘A Good Day’ zal ook de single Once gelanceerd worden die overal te zien, te streamen en te downloaden zal zijn. 

Juneville

De Nijmeegse band Juneville debuteerde vorig jaar met ‘In the Garden’ dat lovende recensies kreeg. Muziekblad Lust for Life bekroonde de plaat met vijf sterren en schreef: “De Nederpop heeft er weer een droomdebuut bij.” En 3voor12 Gelderland oordeelde: “Pieter Nabbe heeft rake, emotionele nummers op de plaat gelegd en heeft zich omringd met een goed stel muzikanten die zijn liedjes van prikkelende accenten voorzien. In the Garden is een verzameling rijk gearrangeerde liedjes ondergedompeld in melancholie en romantiek, schatplichtig aan Bryan Ferry, Nick Lowe en Nick Cave”.

Op 15 september brengt deze uit zanger Pieter Nabbe, bassist Gert-Jan Brust, drummer Thomas Calis, toetsenist Thomas Dessing en gitaristen Pieter Klaassen en Bart Spierings bestaande band in Luxor Live een aantal fonkelnieuwe songs die op het nieuwe album zullen verschijnen. Het werk gaat richting americana en rock waarbij de band zich meer van een geëngageerde kant laat horen.

Website Morrès

Website Juneville

Morrès + Juneville

error: Content is protected !!