Poppodium Effenaar maakt zich op voor Nashville Pussy; Let ‘m eat pussy!

‘No nonsense, dirty en shameless’ southern rock’n roll. Nashville Pussy, één van de weinige bands die ‘sex, drugs & rock-’n-roll’ compromisloos vertolken tijdens hun live-acts. Onder aanvoering van Blaine Cartwright wordt er een portie van dit alles over het publiek uitgestrooid. Deze Amerikaanse Grammy Award genomineerde hard rock band weet als geen ander het podium en het publiek te ‘slopen’. Donderdag 1 augustus kan je deze act meemaken in poppodium Effenaar.

Natuurlijk wil het oog ook wat en daar zorgen  de rondingen van de frontvrouwen, bassiste Bonnie Buitrago en gitariste Ruyter Suys (de vrouwelijk versie van Angus Young) wel voor. Met regelmaat gaat de Jack Daniels rond, geeft Blaine het publiek met een knipoog te kennen een stelletje “Motherfuckers” te zijn en maakt Ruyter tongbewegingen welke niets aan de verbeelding overlaat. Niet te vergeten Ben Thomas, verscholen achter de drums en soms onzichtbaar door het geweld voor hem op het podium.

De muziek is pure rock, met een mengelmoes van hardrock, southern rock en psychedelica  en wordt in hoog tempo gespeeld. De lyrische inhoud van hun nummers gaat voornamelijk over “seks, drugs & rock’n roll”. Want wat te denken van titels als ‘Keep on fucking’ en ‘I’m so high’. Ondanks de drank die regelmatig vloeit heeft de band het vermogen solide rocknummers te produceren en vanaf de eerste tot de laatste noot te boeien.

 

Website Effenaar  || Website Nashville Pussy

error: Content is protected !!