Nederlandse (hard)rockband en live-sensatie naar Arnhem

Op donderdag 14 december staat de Nederlandse (hard)rock band Navarone op het podium van Luxor Live in Arnhem. Met deze formatie haalt het Arnhemse poppodium niet alleen één van de succesvolste rockbands van eigen bodem in huis maar tevens een band die live garant staat voor overtuigende en uiterst energieke shows met invloeden van onder meer Led Zeppelin, Black Crows en Pearl Jam.

Navarone timmert inmiddels alweer wat jaartjes aan de weg en bracht tot nu toe vier albums uit. Na het stormachtige debuut met ‘A Darker Shade Of White’ (2012) wist de band al de harten van menig rockliefhebber te veroveren en met opvolger ‘Vim and Vigor’ vestigde Navarone definitief naam als één van de beste rockbands van Nederland. Begin dit jaar presenteerde de band het nieuwe album ‘Oscillation’ in een stijf uitverkocht Doornroosje in Nijmegen.

Oscillation

‘Oscillation’ is dus de meest verse plaat uit de 5-sterren keuken van Navarone. Een album waar de veelzijdigheid en complexiteit van afdruipt, voer voor de echte liefhebber! Naast het studiowerk heeft de formatie rond de geweldige zanger Merijn van Haren ook een ijzersterke live-reputatie opgebouwd en zijn ze een graag geziene gast in het clubcircuit en op festivals.

Photos Navarone: Rijno Boon Photography

Website Navarone

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

error: Content is protected !!