New Cool Collective met nieuw materiaal naar Luxor Live

New Cool Collective, opgericht in 1993 en al bijna 25 jaar een fundament op diverse internationale podia. Oprichter / saxofonist Benjamin Herman nam NCC aan de hand bij het maken van diverse soundtracks van films en televisieprogramma’s, het veroveren van diverse podia en festivals  met een inmiddels indrukwekkende staat van dienst als live-act. Een hippe eigentijdse blend van soul, jazz en pop verleid je gemakkelijk tot een niet te stoppen dans. Op 5 januari krijg je de kans bij Luxor Live.

 
Momenteel zit New Cool Collective in de studio voor de opvolger van het in 2014 verschenen en alom geprezen album ‘Electric Monkey Sessions’, vernoemd naar de opnamestudio in Amsterdam Noord. Het album heet passend genoeg ‘Electric Monkey Sessions II’ en is alweer het 19e album. De komende clubtour zal dus ook in het teken staan van het nieuw uit te brengen materiaal. Een niet te missen kans om de bewezen veelzijdigheid van NCC te kunnen ondervinden en je te laten uitnodigen tot een gegarandeerd feest.  

New Cool Collective bestaat uit saxofonist Benjamin Herman, drummer Joost Kroon, percussionisten Frank van Dok en Jos de Haas, pianist Willem Friede, bassist Leslie Lopez, trompettist David Rockefeller en gitarist Rory Ronde.

Website New Cool Collective || Photo © Rijno Boon

 

error: Content is protected !!