Met onze LSM ‘Spotlight’ richten wij iedere maand de spotlights op een nieuwe release van een bepaalde band of artiest. Deze maand richten wij onze pijlen op het vanuit Berlijn opererende Nederlandse indiepop-duo Nosoyo.

Met de recente release van ‘Resonate’ via V2 Records is het bijzonder fraaie debuutalbum van het nieuwe indiepop-duo Nosoyo een feit. Met de singles Resonate en Disillusioned en een show in Paradiso-Noord met Sue The Night in april kon het publiek voor het eerst kennismaken met het uit Donata Kramarz en Daïm de Rijke bestaande Nosoyo.

Het is fris, nieuw en net even anders, het indiepop-duo Nosoyo dat op 7 september in Paradiso haar debuutalbum ‘Resonate’ voorstelt aan het Nederlandse publiek. Een album gevuld met muziek die stevig knipoogt naar en directe lijntjes heeft met de alternatieve muziekscene in met name Amsterdam en Berlijn.

Amsterdam is ook de plek waar Donata Kramarz en Daïm de Rijke elkaar ontmoetten en in muzikaal opzicht vonden; Berlijn zijnde de plaats waar beiden tegenwoordig wonen, waar Nosoyo werd geboren en waar in alle rust werd gewerkt aan het debuutalbum.

Catchy as Hell

V2 Records omschrijft de muziek van deze nieuwe loot aan hun boom van artiesten in de BeNeLux als ‘Catchy as Hell’. Muziek die resoneert. Muziek die niet alleen intens is, maar vooral ook lijkt te zijn bedoeld om dat lekker onbezorgde zomergevoel over te brengen. Muziek om op te dansen, om groovend uit je dak te gaan, om je middenrif mee te laten trillen. Muziek als de soundtrack van het leven dat deze twee jonge mensen achter Nosoyo leiden. Opbeurend als het even niet mee zit, uitnodigend als de donderwolken zijn verdwenen en de zon weer uitbundig schijnt.

NOSOYO – ‘RESONATE’ – Release: V2 Records

01. Old Soul
02. Losing Time
03. 6 or 7 Weeks
04. Resonate
05. As Close As We Get
06. Get Used
07. Stuck In The Dark
08. The Weight
09. Disillusioned
10. One Way
11. Hill To Climb

 

error: Content is protected !!