Funk, Rock, Reggae, Pop en vleugje Rap op de Ronde Weide 

De tweede editie van Park Open op de Ronde Weide op zondag 14 juli is aanstaande met ‘ongekend talent’ en de beste vibes. Deze zondag is er voor een ieder een smaakje en diversiteit met Reggae, Folk, Funk, Rock en Electronica-Pop en meer! De Ronde Weide is prachtige locatie in het Sonsbeek park Arnhem en bij uitstek geschikt voor jong en oud. Op de line-up vijf bands welke het ontdekken meer dan waard zijn en ook niet onbekend zijn op het muzikale podium.

De eerste band, 3000 PIECES vermengt hiphop, rap, funk, rock en reggae op heel eigen en toegankelijke wijze. De band weet deze vijf genres samen te brengen en daarmee nieuwe, spannende muziek te creëren en, die de Ronde Weide ongetwijfeld zal doen ontwaken, zodat je ook gelijk klaar bent voor de Duivense indie-rockband Smoking Alaska. De band heeft dit voorjaar hun EP Bring Me Back a Souvenir uitgebracht die ze ook graag op Park Open laten horen! 

De derde band is het Doetinchemse Snow Coats. met warme indie-folk muziek. Ze hebben de Popronde gedaan, diverse buitenlandse tours, binnenkort op Huntenpop en zijn onlangs door 3voor12 Gelderland uitgeroepen tot beste Gelderse band. Daarna kan je je opmaken voor Thaïti uit Nijmegen. Met hun eigenzinnige exotica-pop schildert Thaïti de kleuren van hun self-made jungle op elk podium dat ze spelen. Percussie, synths, vibey vocals en een gezonde liefde voor zweterige grooves en hooks.

De afsluiter is Reality , een 10-koppige band met een sound geïnspireerd door Laurel Aitken, The Specials, UB 40 en The Selecter. Live brengen ze een aanstekelijke mix van rootsreggae, rock en soul en de band zal naast klassiekers zoals ‘Soweto’ of ‘Circumstances’ ook nieuwe songs spelen.

 

Park Open, Ronde Weide Park Sonsbeek Arnhem

14 juli, 13.00 – 20.00 uur || www.parkopen.nl

error: Content is protected !!