Paul Carrack en Midge Ure toegevoegd aan de zondag line-up van Hello Festival

Nieuwe namen voor Hello Festival (voorheen Retropop). Niemand minder dan Paul Carrack en Midge Ure zijn toegevoegd aan de zondag line-up. Eerder al zijn de namen van Lenny Kravitz, Daniel Lohues, Golden Earring, DeWolff, Daredevils, Bowie Collective en de Amerikaanse Fleetwood Mac tribute Rumours bekendgemaakt. Meer namen volgen.

Midge Ure brak door als gitarist/zanger van de succesvolle new-wave band Ultravox. De band brak door met het nummer ‘Vienna’, gevolgd door ‘Dancing With Tears In My Eyes’. Na een korte pauze met Ultravox neemt Ure het soloalbum The Gift op, met daarop o.a. de single ‘If I Was’. In ’88 gaat hij definitief verder als soloartiest: Ultravox is uit elkaar. Met goede vriend en Live Aid organisatiepartner Bob Geldof schreef Ure ook het nummer ‘Do They Know It’s Christmas?’.

Paul Carrack is een van de beste Britse singer-songwriters aller tijden. De Britse alleskunner, die door de jaren heen een succesvolle solocarrière heeft opgebouwd met heuse evergreens als I Need You en Dedicated, is vooral ook bekend als bandlid van Mike & The Mechanics, de pubrock-formatie Ace en van zijn vele samenwerkingen met onder meer The Eagles, Elton John, BB King, Simply Red en Roger Waters. Sinds 2014 maakt hij ook deel uit van de band van Eric Clapton.

Hello Festival is op zaterdag 8 en zondag 9 juni bij de Grote Rietplas in Emmen. Tickets en info via www.hellofestival.nl

 

error: Content is protected !!