Voer voor liefhebbers van garage- en psychedelische rock

Op 15 en 16 september vindt met Psycho Mind, verdeeld over drie locaties in Tilburg, de première plaats van een indoorfestival voor de liefhebbers van fuzz, garage, surf en psychedelische rockmuziek. Psycho Mind is een festival met scherpe gitaarriffs, bonkende drums, gierende keyboards en krijsende zang op drie plekken in de binnenstad van Tilburg: 013, Cul de Sac en V39. Een festival met een keur aan nieuwe Nederlandse noise rockers, aangevuld met een paar Belgische bands die in dezelfde vijver vissen.

Wie en wat kun je verwachten op deze vrijdag en zaterdag in Tilburg? Bijvoorbeeld de Utrechtse rockers van 45ACIDBABIES; vier uitbundige baby’s die de luiers inmiddels ruimschoots zijn ontgroeid en elke zaal waarin zij optreden binnen no time op stelten zetten. Maar ook de noisepop rockers van The Homesick uit het Friese Dokkum. Vanuit hun thuisbasis ging Noord-Nederland al plat; Brabant moet dus geen enkel probleem zijn.

Fake Billy & The False Prophets uit Tilburg spelen min of meer een thuiswedstrijd. Mexican Surf komt uit Oss en MOOON uit Aarle-Rixtel, terwijl Altın Gun wel turks klinkt en deels ook is, maar wel gewoon zijn thuisbasis heeft in Amsterdam. De Belgische inbreng? Denk aan Wooly Mammoths uit Brussel en het Gentse Shht, dat met hoekige ritmes en vervormde vocals een aanval gaat doen op een ieders trommelvliezen. En dan te weten dat deze lijst verre van volledig is.

Voor meer info en ticketverkoop verwijzen wij naar de website van 013 en de website van Psycho Mind Festival

Website Psycho Mind Festival

Website 013 (Psycho Mind)

error: Content is protected !!