Retropop Emmen wordt meerdaags festival

Met ingang van volgend jaar is ons land een boeiend meerdaags festival rijker. Op vrijdag 8 & zaterdag 9 juni 2018 vindt de alweer 17e editie van Retropop aan de Grote Rietplas in Emmen voor het eerst plaats als tweedaags evenement. Met Racoon, Dare Devils, Jeangu Macrooy, Chef’Special, De Jeugd van Tegenwoordig, Anastacia, Rootsriders, Chi Coltrane, The Godfathers en headliner Bryan Ferry heeft de organisatie inmiddels ook de eerste namen bekendgemaakt.

Retropop 2018 Retropop afficheert zich als een muzikale reis door het verleden, het heden en de toekomst. Op de vrijdag trappen Racoon, Dare Devils en Ronnie Flex & Deuxperience Band het festival af. Op de zaterdag wordt het programma op de Mainstage geopend door Chef’Special. Verder maakt onder meer ook Anastacia haar opwachting op dit hoofdpodium en natuurlijk Bryan Ferry die het festival op de zaterdag afsluit.

De Jeugd van Tegenwoordig

Op zaterdag keert op veler verzoek ook de Tributestage terug met o.a. Rootsriders (Bob Marley), Forever Amy (Amy Whinehouse) en Bouke (Elvis). De vertrouwde Futurestage wordt op Retropop 2018 onder meer ingenomen door Jeangu Macrooy, Canshaker Pi, Eut en het afsluitende De Jeugd van Tegenwoordig. Nieuw is de No Limit Stage waar The Godfathers en Chi Coltrane hun opwachting zullen maken.

Binnenkort maakt de organisatie meer namen bekend. Voor meer informatie, nieuws en ticketverkoop verwijzen wij naar de website van Retropop.

Website Retropop

error: Content is protected !!