Waylon, The Wild Romance en Martijn Fischer naar Retropop

Retropop voegt drie nieuwe namen toe aan de line up van het twee-daagse festival aan de Grote Rietplas in Emmen. Waylon, The Wild Romance en Martijn Fischer zingt Hazes worden toegevoegd aan het programma op zaterdag 9 juni.

Eerder al zijn de namen van Racoon, Ronnie Flex & Deuxperience band, Dare Devils, Bryan Ferry, Anastacia, Chef’Special, Chi Coltrane, The Godfathers, Forever Amy, Rootsriders, Bouke, De Jeugd van Tegenwoordig, Jeangu Macrooy, Eut en Canshaker Pi bekendgemaakt. Binnenkort volgen meer namen voor de No Limit stage en het Hoofdpodium.

WAYLON

Uitverkochte concerten in Ahoy. Zijn album ‘Seeds’ op 1. The Voice. Het gaat goed met Waylon. Dan moet het Eurovisiesongfestival nog komen. Met zijn fantastische band zal Waylon op de FutureStage van Retropop repertoire spelen van zijn laatste 4 studioalbums, wat garant staat voor intimiteit, liefde voor muziek en veel dansen.

THE WILD ROMANCE

De originele begeleidingsband van Herman Brood en Iconen van onze Nederlandse Rockmuziek ontstond in 1976. Wanneer Dany Lademacher in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance gaat spelen, is dit het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en veroveren zij Nederland. Met o.a. Lademacher, Hollestelle, Cooymans, Carlsberg (en niet vergeten de Bombita’s) staat er een topbezetting op de TributeStage van Retropop.

MARTIJN FISCHER ZINGT HAZES

Martijn Fischer is uitgegroeid tot de ultieme verpersoonlijking van André Hazes. Vele zangers zingen nog steeds zijn nummers en Martijn Fischer doet dat misschien wel het beste. Logisch: hij speelde van 2012 tot 2014 de rol van Hazes in de musical Hij Gelooft In Mij en herhaalde dat in 2015 in de film Bloed, Zweet En Tranen (waar hij een Gouden Kalf mee won). Op de TributeStage van Retropop staat Martijn Fischer met zijn eigen live band. Verwacht een meezingfestijn met alle grote hits. Het wordt een feest der herkenning tijdens dit schitterende eerbetoon.

Website Retropop

Photo’s:Retropop

error: Content is protected !!