Rumours en The Bowie Collective zondag op Hello Festival

Ook tributebands maken in 2019 deel uit van Hello Fesitval line-up. Zondag 9 juni staan Rumours, wereldwijd gezien als de beste Fleetwood Mac tribute en The Bowie Collective op de Zebra stage van Hello Festival (voorheen Retropop).

The Bowie Collective

Uit Engeland komt The Bowie Collective. Een 12-koppige Rock ‘n Roll band die ontstaan is uit een grote liefde voor, je raad het al, David Bowie. Na zijn overlijden in 2016 overleed hebben de mannen de handen ineengeslagen om ervoor te zorgen dat Bowie’s werk levend zal worden gehouden. Het doel van de band is ervoor zorgen dat het publiek het gevoel dat zij hadden tijdens de concerten van Bowie kan blijven ervaren, maar vooral ook om te herinneren, zingen, dansen en vieren.

Rumours

De legendarische Amerikaans-Britse band Fleetwood Mac werd in 1967 in Londen opgericht. In de jaren ’70, ’80 en ’90 scoort de band grote hits met o.a. ‘Everywhere’, ‘Don’t Stop’ en ‘Go Your Own Way’. En dan is daar Rumours uit Atlanta (USA). Wereldwijd gezien als de beste Fleetwood Mac tribute. In 2018 is Fleetwood Mac gestart met hun ‘farewell tour’. Rumours is vastbesloten om de muziek van deze legendarische band levend te houden.

Website Hello Festival

error: Content is protected !!