The Brew met nieuw werk terug naar Luxor Live

Op 14 mei keert de uit Grimsby afkomstige psychedelische (blues)rock band The Brew met nieuw werk terug naar Luxor Live. Eind vorig jaar verscheen met ‘Shake The Tree’ het vijfde studio-album van dit Britse power-trio. Volgens veel fans is dit ook de beste plaat die de band tot nu toe uitbracht. Maar naast het studiowerk heeft The Brew zeker ook een ijzersterke live-reputatie. Het is dan ook geenszins verwonderlijk dat het Arnhemse poppodium deze band opnieuw in huis haalt.

Naast de briljante gitarist en frontman Jason Barwick bestaat The Brew uit de ervaren bassist Tim Smith en de weergaloze drummer Kurtis Smith die ook wel te boek staat als ‘The Bruce Lee of the Drum Kit’. Hoewel sprake is van een geheel eigen sound doet de stevige en lyrische muziek van deze formatie denken aan bands als Led Zeppelin, Uriah Heep, Wolfmother, Kula Shaker en The Black Keys.

Met hun eerdere overweldigende en dynamische shows in Luxor Live maakte The Brew de live-reputatie al volledig waar. Dat de heren nu met nieuw werk en songs van het lovend ontvangen album Shake The Tree naar Arnhem komen biedt voor de fans dan ook alle reden om deze psychedelische bluesrockers opnieuw aan het werk te gaan zien.

Website The Brew

error: Content is protected !!