Rockbeleving in de kleine zaal van Luxor Live Arnhem. 

Met hun Freak Circus tour bundelen The Silverfaces en Certain Animals hun krachten en doen in het najaar een aantal poppodia aan. Zo ook op vrijdag 30 november in Luxor Live!  Het Rotterdamse Certain Animals serveert smerige rock waarbij er een jaren 60- en 70 sausje overheen is gegoten. Ze bestaan pas een jaartje of twee, maar stonden o.a. al op het Oerol festival, Zwarte Cross en Bevrijdingsfestival.

De start van The Silverfaces was uitermate uniek. Bij hun derde (!) optreden mochten zij zich al winnaar noemen van de Amsterdamse Popprijs. Optredens op Noorderslag, Paaspop en Lowlands volgden en toen werd het even stil. Sinds ’n jaar of twee zijn ze weer helemaal terug. Iedereen die the Silverfaces live ziet wordt op slag fan en zo creëren ze binnen no time een grote en gevarieerde achterban. Van tieners die de oude platen van hun ouders ontdekken tot de ouders zelf, die door de muziek van The Silverfaces terug worden geteleporteerd naar hun tienertijd: de jaren 70.

Oude tijden van gierende gitaren herleven wanneer deze bands uit hun kooi komen. Beide bands voor de prijs van 1! Tickets te bestellen op de website van Luxor Live.

error: Content is protected !!