Melodic techno festival op 29 september in Assen.

Op zaterdag 29 september wordt Assen een festival rijker: Uhm in the heart of Assen.

Uhm…in the heart of Assen is een ééndagsfestival van melodische techno met dj’s uit Barcelona, Ibiza, Engeland en Nederland, een mini hippie- en tweedehands markt en verschillende food trucks. Het is een dansfeest voor jong en oud. De gouverneurstuin wordt omgedoopt tot festivalterrein en wordt opgevrolijkt met kleurige decoratie en gezellige zitjes. De internationale Dj’s draaien van deep house tot melodische techno. Het festival begint om 14:00 uur en duurt tot 23:45 uur.

Uhm in the heart of Assen gaat over samen eten en drinken in een fijne sfeer maar voornamelijk om samen dansen ongeacht leeftijd.
Het festival nodigt ook families uit en er is een VIP (Vermaak In’t Park) voor de kinderen tot 17:30 uur. Hier kunnen ze zich verkleden en hebben ze een eigen dansvloer met VIP arrangement.

Het zowel in Spanje als in Assen wonende organisatie duo bestaande uit Liesbet van Geert en Nathan Drohm brengt de Spaanse zwoele sfeer naar de stad met dit nieuwe muziek festival. Aan de Costa Brava en op Ibiza organiseren ze club nights “Uhm…” ,een underground party voor melodische techno liefhebbers. Inmiddels hebben ze twee feesten in Assen georganiseerd en eind september zal het festival zijn premiere hebben. De sfeer van de vele chill-out en sunset beach clubs op Ibiza (Experimental Beach, Atzaro) en de techno festivals en clubs van Barcelona (Brunch in the Park) is een grote inspiratie bron geweest voor Uhm in the Heart of Assen. Ze hopen op de komst van een breed publiek en de combinatie van melodie techno en families is in Spanje een groot succes.

page1image17792
Line-up:
  • Squire (Woomoon Ibiza)
  • Loop Alley (Uhm)
  • Gerard Bauza (Fort Festival)
  • Nathan Ohm (Uhm)
  • Lulilu (Uhm, Experimental Beach Ibiza)

Tickets zijn online te koop via: www.uhmintheheartof.com, www.ditisassen.nl en www.facebook.com/uhmintheheartof 1st release: 8 euro, 2nd release en aan de kassa: 10 euro Kinderen tot 12 jaar hebben vrij entree.

 

error: Content is protected !!