Uitreiking Gouden en Zilveren Notekrakers in Paradiso

De genomineerden voor de Zilveren en Gouden Notekraker zijn bekend. In aanloop naar de uitreiking op 17 september 2018 brengen bij Sena aangesloten musici hun stem uit op de meest opvallende artistieke prestaties van het afgelopen seizoen. Tijdens de feestelijke show in Paradiso zijn Zilveren en Gouden Notekrakers te winnen. De Zilveren Notekraker is een aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent en net als de Gouden Notekraker een erkenning voor collega’s door collega’s uit het vak. De presentatie wordt verzorgd door Leo Blokhuis. 

De Gouden Notekraker 

Met de Gouden Notekraker eren musici elkaar voor de meest inspirerende artistieke prestaties van het afgelopen seizoen. Voor deze vakprijs stemmen bij Sena aangesloten musici op hun favoriete muzikant of band. Genomineerd voor de Gouden Notekraker zijn onder anderen Jacqueline Govaert, Di-Rect, Broederliefde en Ruben Hein. 

Zilveren Notekraker voor aanstormend talent

De Zilveren Notekraker is een aanmoediging voor talentvolle nieuwkomers in het vak. De stem van collega-musici is doorslaggevend. De winnaar is de muzikant die de meeste stemmen krijgt. Genomineerd voor de Zilveren Notekraker zijn onder anderen Altin Gün, Lakshmi, Maan en The Howlin. 

Sena 25 jaar
Sena viert tijdens de Gouden Notekraker eveneens haar 25-jarig jubileum. Het wordt dan ook een bijzondere avond in Paradiso, waar in een ongedwongen sfeer kan worden genoten van bijzondere optredens. Een voor deze speciale gelegenheid samengestelde band van fantastische (sessie)muzikanten en diverse special guests zullen deze avond omlijsten. 

Van muzikanten voor muzikanten

Met deze vakprijs eren musici elkaar voor de meest opvallende artistieke prestaties en smaakmakers van het afgelopen seizoen. Via www.goudennotekraker.nl brengen bij Sena aangesloten musici hun stem uit. In 2017, toen de Gouden Notekrakers nog door Sena en Stichting NORMA samen werden uitgereikt, ontvingen actrice Georgina Verbaan en de band De Staat de prijzen.

De Zilveren Notekrakers gingen vorig jaar naar Celine Cairo en Sarah Bannier.

Website Gouden notekraker. || i.s.m. LIEV promotie en Productie

error: Content is protected !!