Venice brengt Martinikerk alvast in kerstsfeer

Op vrijdag 8 december verzorgt de Amerikaanse folk- en country-rock band Venice een akoestische kerst-show in de Martinikerk in Groningen. Dit optreden maakt deel uit van de zogeheten ‘X-Mas Tour 2017’ waarmee de uit Venice, Californië afkomstige en uit de broers en neven Lennon bestaande band acht mooie kerken in ons land aandoet en haar trouwe Nederlandse fans uitnodigt voor een bijzondere muzikale avond in een warme West-Coast kerstsfeer.

Venice II Photo: ©Kevin Knipping

Sinds de jaren ’80 treedt het uit broers en neven Mark, Pat, Kipp en Michael Lennon bestaande Venice op en wordt het wereldwijd geroemd om hun prachtige West Coast harmonies. Beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles heeft deze formatie door de jaren heen een eigen geluid ontwikkeld met als belangrijkste handelsmerk de fenomenale vierstemmige zangpartijen.

Tijdens dit door De Oosterpoort georganiseerde concert kunnen de fans een ruim twee uur durende show verwachten waarin de band naast bekende en minder bekende kerstliedjes ook een aantal vertrouwde Venice songs ten gehore zal brengen die voor deze gelegenheid een speciaal kerstrandje krijgen. Zoals gebruikelijk neemt Venice na afloop van het concert alle tijd voor de fans met een ‘Authorized after show Meet & Greet & Signing session’.

Venice X-Mas Tour 2017:

Koepelkerk, Leeuwarden (zat. 2 december)

Lebuiniskerk, Deventer (ma. 4 december)

Jacobuskerk, Enschede (don. 7 december)

Martinikerk, Groningen (vrij. 8 december)

Stevenskerk, Nijmegen (zat. 9 december)

Sint Vincentiuskerk, Volendam (zon. 10 december)

Sint Catharinakerk, Eindhoven (din. 12 december)

Jacobikerk, Utrecht (woe. 13 december)

Website Venice

error: Content is protected !!