Vestrock viert 10-jarig jubileum met passende line-up

Tijdens de tweede editie in 2011 was Triggerfinger de eerste grote headliner op Vestrock. Acht jaar later is er wat te vieren: Vestrock bestaat 10 jaar, Triggerfinger 20 jaar. Tijd om dat samen te vieren. Het feestje wordt van 31 Mei t/m 2 juni meer dan gecomplementeerd met feestelijke namen zoals Navarone, Davina Michelle, Rondé, Nothing but Thieves, Kaiser Chiefs, Broken Witt Rebels, Gers Pardoel en vele anderen.

Vestrock beleef je op het eiland in de stadsgracht van het prachtige, pittoreske Hulst dat omringd is door middeleeuwse stadswallen. In 2019 organiseert Vestrock het driedaags onafhankelijk festival voor rock-, pop- en danceliefhebbers voor de tiende keer. Dankzij de prachtige ligging heeft het festival een intiem, gezellig en kleinschalig karakter. Je gaat niet snel een gemoedelijker festival tegenkomen.

Op Vestrock ontdek je als bezoeker nieuwe opkomende acts naast gevestigde namen. Dat is het lekkerste met een bijzonder bier in de hand. Onze eigen Vestrock bier misschien? Daarna kun je kruipend naar onze heerlijke camping die volgens bezoekers wordt beschreven als één van de beste festivalcampings van de Benelux.

Voor de complete line-up ga naar de Vestrock website

 

 

error: Content is protected !!