(GESLOTEN) Free Ticket-actie Jeremy Loops in Woodstock69

Winnaars: Oak Wijit en Alex Hendriksen

Liefhebbers van aanstekelijk folkrock, opgefleurd met elektronische klanken opgelet! Op dinsdag 4 juli staat de uit Zuid-Afrika afkomstige Jeremy Loops op het strand bij Woodstock69 in Bloemendaal aan Zee. Dat betekent een muzikaal en visueel feestje, gepresenteerd door het Haarlemse Patronaat. Een feestje waarbij, onder het genot van een zomers drankje, niet alleen geluisterd maar ook uitbundig gedanst kan worden op het Bloemendaalse strand. Wil jij dit ongetwijfeld gedenkwaardige optreden op deze bijzondere plek bijwonen? LiveStreamMagazine geeft i.s.m. het Patronaat 2 x 2 Free Tickets weg.

Jeremy Loops

Jeremy Loops is een fenomeen, een geluidstovenaar die vanuit zijn geboorteland langzaam de hele wereld verovert. Zie hem aan het werk – solo of met band – en je blijft je verbazen. De geluiden die hij tevoorschijn weet te toveren uit zijn gitaar, mondharmonica, ukelele en beatbox vormen de input voor een serie looppedalen, echo- en vervormingsapparaten.

Het uiteindelijke resultaat? Nu eens een rappende folkzanger en dan weer een elektronische geluidsexplosie. Voeg daar een energieke presentatie aan toe, en alle ingrediënten voor een heerlijke avond zijn aanwezig. Verwacht veel nummers van zijn album ‘Trading Change’ dat hier in 2016 werd uitgebracht, maar wellicht ook nieuw werk. 

Voor de show op dinsdag 4 juli geven wij i.s.m. het organiserende Patronaat 2 x 2 Free Tickets weg. Doe mee en win. Stuur een email naar info@livestreammagazine.nl en geef antwoord op onderstaande vraag:

  • Noem de werkelijke naam van Jeremy Loops, zoals hij bij de burgerlijke stand in Zuid-Afrika staat ingeschreven?

Zet duidelijk je naam en achternaam in de mail met als onderwerp Free Tickets Jeremy Loops en stuur deze voor maandag 3 juli 12:00 uur naar info@livestreammagazine.nl

Winnaars worden per email op de hoogte gebracht.

Deze actie is gesloten

error: Content is protected !!