Concertgebouw decor van ‘Rock meets Opera’

Na talloze concerten in Europese steden en een tweemaal uitverkochte Weense Staatsopera vindt met Rock The Opera op 27 september in het Concertgebouw te Amsterdam in ons land voor het eerst een bijzonder ‘Rock meets Opera’ gebeuren plaats. Wil jij dit bijzondere concert bijwonen? LiveStreamMagazine geeft i.s.m. Rock The Opera en het Concertgebouw Amsterdam een aantal Free Tickets weg.

Met Rock The Opera brengt het Philharmonisch orkest van Praag o.l.v. dirigent Friedemann Riehle in combinatie met de indrukwekkende stemmen van Marketa Poulickova, Nikoleta Spalasova en Sara Milfajtovade de beste rocksongs van de meest legendarische bands ten gehore waaronder rockklassiekers van Pink Floyd, Led Zeppelin, AC/DC, Deep Purple, Queen en The Police.

Voor de liefhebbers van zowel rock als opera is dit dan ook een niet te missen avond. Hoogtepunten van Rock The Opera zijn rockklassiekers als Shine on You Crazy Diamond, Comfortably Numb, Smoke On the Water, The Show Must Go On, Highway Star, Fireball en Kashmir.

Wil jij deze bijzonder muzikale belevenis in het Concertgebouw van Amsterdam bijwonen? Wij geven i.s.m. Rock The Opera Free Tickets weg. Doe mee en win. Stuur een email naar info@livestreammagazine.nl en geef antwoord op onderstaande vraag:

  • Welke rockklassieker mag volgens jou niet aan de set-list ontbreken?

Zet duidelijk je naam en achternaam in de mail met als onderwerp Free Tickets Rock The Opera en stuur deze vóór 27 september naar info@livestreammagazine.nl

Winnaars worden per email op de hoogte gebracht.

error: Content is protected !!