Australische rockband naar Haarlem

Deze actie is gesloten

Voor liefhebbers van bands als Led Zeppelin, Deep Purple en Kyuss is het concert van de Australische rockband Wolfmother op zaterdag 19 augustus in het Haarlemse Patronaat een absolute aanrader. Vorige maand gaf de band in ons land nog een aantal vlammende optredens waarmee ze het bewijs leverden nog altijd en ijzersterke live-act te zijn. Voor de fans biedt het komende concert in Haarlem een mooie gelegenheid de heren alsnog live aan het werk te zien. En LiveStreamMagazine geeft i.s.m. het Patronaat 2 x 2 Free Tickets weg.

Na de wereldwijde doorbraak in 2006 met het self-titled debuutalbum ‘Wolfmother’ en monsterhits als Woman en Joker & the Thief speelde Wolfmother op nagenoeg alle grote festivals. Boegbeeld in die jaren is de charismatische zanger/gitarist Andrew Stockdale, duidelijk herkenbaar door zijn enorme bos afro-haar in combinatie met zijn hoge schelle stem en vocale uithalen.

Victorious

Tijdens hun carriére sleepte de band vele awards in de wacht waaronder die voor Beste Live Act, Beste Zanger en Beste Nieuwe Band. Toch viel het doek in 2014. De band heeft dan drie albums op hun naam staan, waarvan ‘Cosmic Egg’ (2009) al matige recensies kreeg en het derde album ‘New Crown’ (2014) zelfs de grond in werd geboord.

Maar inmiddels heeft Stockdale de draad weer opgepakt en lijkt Wolfmother weer helemaal terug te zijn. Vorig jaar bracht de band met ‘Victorious’ weer een vanouds sterke plaat uit waarvoor het weer lovende recensies kreeg die vergelijkbaar zijn met elf jaar geleden. Volgens de fans is Wolfmother dan ook weer ‘helemaal terug van weggeweest’ en ‘net zo goed als op het debuutalbum’.

Voor de show op 19 augustus geven wij i.s.m. het organiserende Patronaat 2 x 2 Free Tickets weg. Doe mee en win. Stuur een email naar info@livestreammagazine.nl en geef antwoord op onderstaande vraag:

  • Uit welke grote, voormalige Olympische Zomerspelen stad in Australië is Wolfmother afkomstig?

Zet duidelijk je naam en achternaam in de mail met als onderwerp Free Tickets Wolfmother en stuur deze voor donderdag 17 augustus naar info@livestreammagazine.nl

Winnaars worden per email op de hoogte gebracht.

Website Wolfmother

 

 

error: Content is protected !!