Gratis “Rauwkost” in Den Bosch 

RAUWKOST is een splinternieuw gratis muziekfestival op 27 jauari 2018 in het laatste rauwe stukje van Den Bosch: de Kop van ‘t Zand. Deze bonte uitmarkt laat je kennis maken met alle uithoeken van het gebied en geeft een overzicht van het actuele activiteitenaanbod in de stad. Jonge ondernemers, artiesten en makers laten het rauwe randje van de stad zien en horen. In vier oude fabrieken, waaronder poppodium Willem Twee, maak je kennis met muziek en kunst van alle soorten en maten, verrassende bandjes, toffe expo’s en feestjes tot in de late uurtjes.

RAUWKOST vindt plaats op een oud fabrieksterrein, op de kop van de wijk ‘t Zand. Daar zijn verschillende culturele hotspots in fabrieken gevestigd. Fabrieken waar vroeger producten werden gefabriceerd en nu kunst, feest en urban sports. Toen voer voor beesten en verslaafden, nu voor de creatieve geest! Op 27 januari vieren we de kunsten in de vorm van één groot makersfeest in vier fabrieken:

De oude sigarenfabriek Willem Twee waar vroeger sigaren werden gemaakt is nu getransformeerd tot het gelijknamige poppodium met kunst, grafiek, film en muziek. De Koekjesfabriek van Verkade, nu gevuld met theater, film, dans en muziek. De oude veevoederfabriek De Heus, ooit op- en overslag voor veeteelt goederen en nu dienstdoende als sociale werkplek om mensen met een afstand te betrekken tot de arbeidsmarkt en de mengfabriek van Koudijs waar veevoeders werden gemengd maar nu kunstzinnige innovaties tot bloei komen.

Buiten de exposities, dans, kunst en DJ’s is er een ruim aanbod aan meer dan aantrekkelijke bands zoals The Cool Quest, Altin Gün, Joe Goes Hunting, Eerie Wanda en vele anderen.

meer informatie:

Website Rauwkost

Website Willem Twee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!